marți, 22 martie 2016

Locuri de munca in Germania

Potrivit unui comunicat de presa, A.M.O.F.M. București dispune de locuri de muncă pentru persoanele calificate în diverse meserii care doresc să lucreze în Germania

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București dispune, prin intermediul Rețelei EURES, de 35 de posturi pentru muncitorii calificați în diverse meserii, care doresc să lucreze în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecție la Sibiu, în perioada 22 — 23 martie 2016. Angajatori germani reprezentați de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: sudor MIG — MAG, WIG (7 posturi), lucrător calificat în producție — industria automobilelor (7 posturi), hamal (6 posturi), operator CNC (5 posturi), electrician (5 posturi), operator stivuitor (5 posturi).

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu, permis de conducere categoria B, precum și cunoștințe bune de limba germană — nivel B1.

Salariul oferit este de 8,80 — 11,88 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, la care se adaugă diferite bonusuri, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe.

Persoanele cu domiciliul în București, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă București, strada Spătarul Preda nr. 12, sector 5, telefon 021/316.55.08, interior 233, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

cerere tip (se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă);

copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);

cazier judiciar în original din care să reiasa că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);


adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea 'Clinic sănătos/Apt pentru muncă'.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu