vineri, 12 februarie 2016

Liga Studenteasca Bacau nu se implica in campania electorala - Comunicat de presa

Asociatia Liga Studenteasca din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau, organizatie legal constituita la nivelul Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, confrom Statutului, Art. 2. Alin. a) Liga Studențească este o sociație apolitică, nonprofit, democartic constituită, nepartinică, independentă, cu activitate civică, culturălă, educațională, sportivă a studenților din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău care au aderat la STATUT. Dat fiind faptul că este un an electoral și se anunță deja viitoarele candidaturi la nivel local (primărie, consiliul local,  consiliul județean), ținem să vă aducem la cunoștință următoarele:
Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău nu sprijină candidații partidelor politice la alegerile locale și parlamentare și nu se implică în campania electorală a candidaților indiferent de partidul politic.
Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău va prezenta în mod public solicitările și dorințele studenților după finalizarea alegerilor, la instituțiile legal constituite.
Solocitam atât eventualilor candidați independenți cât și partidelor politice să nu desfășoare campanie electorală în campusurile universitare, pe grupurile de socializare ale studenților, cât și păstrarea intimității studenților și respectarea dreptului de a alege și de a fi ales.
Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău respectă pe toți candidații și va avea un comportament echidistant față de aceștia și de partidele politice pe care le reprezintă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu