luni, 22 februarie 2016

Iubește „legal”, căsătorește-te în Autobuzul dragostei

Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, te invită miercuri, 24 februarie 2016 între orele 10:00 și 16:00 să intri în rândul celor căsătoriți, chiar și pentru o zi, într-un loc mai deosebit, un autobuz.
Acest eveniment este organizat în parteneriat cu S.C Transport public S.A.  „Autobuzul dragostei” va circula pe traseul 22. Acesta cu destinația „Iubire”,  va opri în fiecare stație pentru a îmbarca îndrăgostiții de toate vârstele care doresc să își unească destinele pentru o zi. Cei care se căsătoresc pentru o zi vor primi certificate de căsătorie valabile pentru acea zi specială. Autobuzul care va fi decorat cu baloane și inimioare astfel să creeze o atmosferă cât mai placută, va circula prin oraș timp de 6 ore în care sunt asteptați foarte multe cupluri pentru a-și uni destinele.

Liga Studențească continuă și anul acesta tradiția românească și învită pe toti cei îndrăgostiți să-și declare dragostea în autobuzul iubirii. Dacă pentru tineri a te căsători pentru o singură zi este o simplă joacă, un gest de iubire, poate anul acesta vom avea parte de o adevărată cerere în căsătorie. Sunt așteptate persoane de toate vârstele care doresc să ia parte la acest eveniment și să se căsătorească cu acte în regulă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu