vineri, 18 martie 2022

CAMPIONATELE NAȚIONALE DE STREET DANCE ȘI BREAKING - 19-20 MARTIE 2022

 



Săptămâna aceasta este plină de emoție și suspans pentru dansatorii români de Street Dance și Breaking. La sfârșitul săptămânii are loc cea mai așteptată competiție din industria de Hip Hop din România:

Campionatul Național de Street Dance și Breaking.

 

Cei mai talentați dansatori din toate colțurile țării vin la București în 19 și 20 Martie cu același scop: să câștige titlurile de Campion al României la Street Dance și Campion al României la Breaking în anul 2022, și șansa de a face parte din Echipa Națională a României, care va reprezenta țara la Campionatele Europene și Mondiale de anul acesta.

Marele eveniment are loc la Centrul Sportiv Apollo din București, și este structurat pe două zile, fiecărei divizii alocându-i-se câte o zi.

Ziua de Sâmbătă, 19 martie, este dedicată diviziei de Street Dance.

Această zi va fi împărțită în două mari secțiuni: Street Dance Show și Hip Hop Battle, secțiuni care vor fi împărțite în prestații Solo, Duo, Small Team și Big Team, și battle-uri 1vs1, 2vs2 și Crew vs Crew. Pentru secțiunea Hip Hop Battle, dansatorii vor fi repartizați după 4 grupe de vârstă:

- U12 DIVISION (9-11 ani)

- U16 DIVISION (12-15 ani)

- U21 DIVISION (16-20 ani)

- ADULT DIVISION (+21 ani)

În cea de-a doua zi, duminică, 20 martie, vor intra în scenă cei mai buni dansatori români de Breaking. Această zi va fi dedicate battle-urilor 1vs1 bboys, bgirls și Crew Battle (mixt).

În ambele zile, atât la Street Dance, cât și la Breaking, dansatorii vor fi repartizați în 5 grupe de vârstă:

- Copii I (cel mult 9 ani)

- Copii II (10-12 ani)

- Juniori (13-15 ani)

- Tineret (16-18 ani)

- Adulți  (+19 ani )

Prestația dansatorilor va fi evaluată de unii dintre cei mai experimentați și obiectivi jurați din Italia, Marea Britanie, Ungaria, Portugalia și Polonia.

Secțiunile de Street Dance vor fi jurizate de Miss Funk (IT), Meg Vasselli (IT) și Matthew Harding (UK). În ceea ce privește secțiunile de Breaking, acestea vor fi jurizate de Dora Aitner (HU), Max Oliveira (PT) și Thomas Domanski (PL).

Gazda evenimentului de-a lungul celor două zile va fi MC Dodo, iar cei ce vor întreține atmosfera vor fi DJ Kidcut și DJ Kirumba (MD).

Campionatul Național de Street Dance și Breaking este susținut de către Federația Română de Dans Sportiv, Ministerul Tineretului și Sportului, World Dance Sport Federation și clubul de dans Stop & Dance Studio.

Accesul publicului la Campionat este permis, fără restricții, intrarea

fiind 30 de lei.

Mult succes tuturor participanților și fie ca cel mai bun să câștige.

Link-uri importante despre eveniment:

1.    https://facebook.com/events/s/campionatul-national-de-street/2883873738571074/

2.    https://www.facebook.com/DansSportivRomania/

3.    https://m.facebook.com/FRDS-Street-Dance-101771348732773/

4.    https://www.facebook.com/FRDSBreaking/

5.    https://instagram.com/frdsstreetdance?utm_medium=copy_link

6.    https://instagram.com/frdsbreaking?utm_medium=copy_link


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu