luni, 1 octombrie 2018

Dans Sportiv/ Titluri de Campioni Naționali pentru Adamas Bacău

În Sala Polivalentă „Horia Demian” din Cluj Napoca a avut loc weekendul trecut (29-30 septembrie) ediția 2018 a Campionatului Național de Clase al României la Dans Sportiv, un eveniment organizat de Federația Română de Dans Sportiv.

La acestă competiție s-au înscris în total peste 1000 de sportivi, clubul băcăuan Adamas deplasând la acest eveniment peste 20 de dansatori. Evoluția băcăuanilor a fost una de excepție reușind să obțină trei titluri de campioni naționali, două de vice-campioni și alte prezențe în finale.

Sabin Buzdugan și Rebeca Tomiță, Campioni Naționali 2018 la clasă D, categorie de vârstă 10-11 ani.




Marian Lungu și Bianca Condopol, Campioni Naționali 2018 la clasă E categorie de vârstă 10-11 ani.


Alexandru Chirica și Cristiana Chiper, Campioni Nationali 2018 la clasă C Latino categorie de vârstă 19-35.


Alexandru și Cristiana sunt și Vice-Campioni Naționali la clasă C Standard, aceiași categorie de vârstă.

Matei Teodoru și Ramona Strîmbei, Vice-Campioni Naționali 2018 la clasă B Standard categorie de vârstă 14-15 ani.


Perechea formată din Robert Rotaru și Maria Miron a evoluat în finala clasei B Latino unde s-a clasat pe locul VI și în finala clasei B Standard pe locul VII, ambele categorie de vârstă 14-15 ani.

Perechea Teodor Avîrvarii-Cristina Munteanu a evoluat în finalele categoriei de vârstă 16-18 ani, ocupând locul V la Standard și VII la Latino.


„Am avut un parcurs excelent care ne-a adus aceste titluri în anul în care noi sărbătorim 10 ani de la înființare, ceea ce ne bucură enorm. Dedicăm aceste reușite celor care au crezut în noi și mulțumim celor care ne-au sprijinit, în mod special părinților sportivilor care fac eforturi semnificative, fără de care nu am fi putut atinge aceste performanțe”, a declarat antrenorul Romeo Tanasă, președintele Clubului de Dans Sportiv Adamas Bacău.

Și ceilalți sportivi băcăuani participanți la acest campionat au reușit evoluții bune reușind să acumuleze puncte importante în clasamentul FRDS.

De remarcat că la ediția 2018 a Campionatului Național de Clase, toți finaliștii au fost medaliați și au primit și trofee.

În aceste condiții, dansatorii sportivi de la Adamas au întregit visteria clubului cu 18 trofee și 18 medalii dintre care șase de aur, 4 de argint și 8 de finaliști.

Sportivii de la Adamas Bacău sunt pregătiți de antrenorii Romeo Tanasă, Camelia Tanasă și Cristi Sava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu