duminică, 19 februarie 2017

Dans Sportiv/ Seminar in premiera

O actiune remarcabila, va fi pusa in practica de catre FRDS prin Colegiul de Arbitru si Colegiul de Antrenori, care ii va avea in prim plan pe langa dansatorii sportivi si pe parintii acestora pentru intelegerea corecta a sistemului de arbitraj utilizat in dansul sportiv. Publicam in continuare comunicatul de pe site-ul oficial al FRDS, dancesport.ro.

Federatia Romana de Dans Sportiv prin Colegiul de Arbitri si Colegiul de Antrenori, organizeaza in data de 24 februarie 2017, la Centrul Sportiv Apollo  (B-dul Energeticienilor nr.5), SEMINAR de BASIC, reconoscut pentru licenta de arbitraj.
Pentru prima data la acest seminar sunt invitati dansatori si parinti interesati in intelegerea sistemului de arbitraj utilizat in dansul sportiv.
Prima lectie a seminarului, unde sunt invitati antrenori, arbitri, parinti si dansatori, va cuprinde o lectie de ARBITRAJ in cadrul careia vor fi explicate in detaliu criteriile utilizate in jurizare la concursurile de dans sportiv.
Lectia va fi urmata de o SIMULARE de concurs.
Parintii pot participa numai la prima parte a seminarului.
Urmatoarele doua lectii ale seminarului, destinate arbitrilor, antrenorilor cu participarea activa a dansatorilor, vor cuprinde metode de predare a elementelor de dans utilizate in criteriile de arbitraj.

Intrarea la seminar este libera si incepe la ora 19.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu