luni, 5 septembrie 2016

Spectacol de teatru „ AMOR ÎN FARMACIE” la Onesti

Primăria Municipiului Oneşti continua stagiunea teatrală şi va propune debutul unui nou sezon cu piesa de teatru AMOR ÎN FARMACIE.
Devenită piesa anului 2014 în Germania, după ce s-a jucat de nenumărate ori la cererea publicului în Heidelberg, Frankfurt , Stuttgart, Gasteig şi Augsburg, piesa AMOR ÎN FARMACIE a revenit în România câştigând în noiembrie 2015 diploma de excelentă în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru şi Literatură de la Bistriţa .
Publicul este invitat la un spectacol de mare rafinament, o comedie-farsă ,  de clasicul francez Eugene Labiche , abil maestru al qui-pro-quo-urilor şi răsturnărilor de situaţii comice , totodată un acid critic al moravurilor .
Un farmacist de provincie terorizat de o soţie aprigă şi geloasă , în cârdăşie cu colocatarul său , domnul doctor  X, cu nevastă tânără şi atrăgătoare , cu o miraculoasă miere purgativ. Sosirea intempestivă din Canada a fostului pretendent la mâna soţiei doctorului , îndepărtat prin delaţiuni de către actualul soţ, produce o sarabandă de încurcături , de situaţii comice neprevăzute , pe care publicul le descoperă şi le savurează cu plăcere .
Spectacolul, în regia lui Dan Tudor , beneficiază de interpretarea de excepţie a actorilor TEATRULUI NAŢIONAL BUCUREŞTI : Anca Turcasiu , Andrei Duban , Liliana Pană, Dragoş Ionescu şi Dan Tudor.

Comedia de mare success AMOR ÎN FARMACIE se va juca pe scena Cinematografului Capitol Oneşti pe data de 19 septembrie, de la orele 19:00. Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Cinematografului “Capitol” , de miercuri până duminică, între orele 13:00 – 20:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu