joi, 21 aprilie 2022

Cine primeste anul acesta prima de Paste

 Anul acesta, 7 din 10 companii le vor oferi angajaților prime de Paște, arată un sondaj realizat de platforma recrutare eJobs. Dacă înainte de pandemie, cele mai multe firme optau pentru tradiționalele coșuri cu produse de sărbători, acum angajatorii au preferat primele în bani și tichetele cadou.

Un angajator din 3 le va oferi salariaților, de Paște, prime în bani, iar peste un sfert dintre firme au ales tichetele cadou. 13% dintre companii au optat pentru coșurile cu produse tradiționale, arată sondajul Ejobs.

Alți angajatori, mai puțin numeroși, adică între 5 și 10%, au ales alte beneficii, cum ar fi zile libere suplimentare de Paște, petreceri cu echipa sau tombole cu premii.

În ceea ce privește valoarea bonusurilor, cei mai mulți angajatori au alocat între 100 și 200 de lei pentru fiecare angajat, o treime acordă până în 400 de lei, iar 15% susțin că vor acorda prime sau cadouri ce depășesc 800 de lei.

Comparativ cu perioada Crăciunului, sunt cu 8% mai puțini angajatori care își recompensează salariații de Paște.

Sondajul a fost realizat de eJobs în perioada 1-15 aprilie. Au răspuns întrebărilor oameni din HR, directori și antreprenori din 175 de companii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu