miercuri, 9 octombrie 2019

Trei titluri de Campioni și două de vicecampioni naționali pentru sportivii de la Adamas Bacău


Sala Polivalentă din capitală a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute ediția 2019 a Campionatului Național de Clase al României la dans sportiv, competiție la care au participat peste 1300 de sportivi. Bacăul a fost reprezentat la acest eveniment de sportivii de la CDS Adamas care au avut un parcurs excelent, prestația lor fiind încununată cu trei titluri de campioni naționali, două de vicecampioni naționali și cu alți sportivi medaliați din postura de finaliști. În total, sportivii băcăuani au cucerit 5 trofee, 6 medalii de aur, 4 de argint și 8 medalii de finaliști. Iată și rezultatele :

-perechea Alex Chirica-Cristiana Chiper, locul I și campioni naționali de clasă B Standard Adulți și locul I, campioni naționali de clasă B Latino Adulți;

-perechea Răzvan Băisan-Alexandra Găitan, locul I și campioni naționali de clasă D Latino Tineret;

-perechea Matei Teodoru-Ramona Strîmbei, locul II și vicecampioni naționali de clasă B Standard Tineret;

-perechea Marian Lungu-Bianca Condopol, locul II și vicecampioni naționali de clasă D 10-11 ani;
-perechea Teodor Avîrvarii-Cristina Munteanu, locul IV la clasă D Standard Tineret și locul IV la clasă D Latino Tineret;
-perechea Călin Constantinescu-Delia Popa, locul V la clasă E 10-11 ani;
-perechea Radu Alexa-Sara Avîrvarii, locul VI la clasă E 14-15 ani.
„Sportivii noștri au avut o evoluție foarte bună, reușind rezultate remarcabile, de care noi suntem foarte mulțumiți. Aceste titluri ne bucură și demonstrează că munca noastră la sala de antrenamente a fost eficientă”, a declarat Romeo Tanasă, președintele CSD Adamas Bacău.
Dansatorii sportivi băcăuani sunt pregătiți de antrenorii Camelia și Romeo Tanasă, Cristi Sava, Florin Munteanu și de instructorii Cătălina Țampău și Marian Haidău. Următoarea competiție importantă la care vor evolua sportivii de la Adamas va fi Cupa României care se va desfășura weekendul viitor la Brașov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu