luni, 23 septembrie 2019

Dans Sportiv Debut cu „dreptul” în noul sezon


După o vacanță de aproape trei luni, sezonul competițional 2019 din dansul sportiv românesc s-a reluat weekend-ul trecut cu Festivalul Național de Dans de la Medgidia, un eveniment care a reunit la start peste 400 de sportivi la toate categoriile de vârstă și la toate clasele valorice. Acest eveniment a consemnat și revenirea în competiții a sportivilor de la CDS Adamas Bacău care au avut o evoluție încununată cu succes: 5 trofee și 21 de medalii, dintre care 6 de aur, 4 de bronz și 11 de finaliști. Iată și rezultatele:
-perechea Alex Chirica-Cristiana Chiper, 16-35 ani, locul I Clasă B Latino, locul III Open Standard și locul IV la Open Latino;
-perechea Darius Ghiuș-Maria Zoltan, 16-35 ani, locul I clasă D Latino și locul V clasă D Standard;
-perechea Călin Constantinescu-Delia Popa, locul I Clasă E 6-11 ani;
-perechea David Cuzmin-Mădălina Ursea locul VI clasă E 6-11 ani;
-Lavinia Micilica, locul VI Fete Solo Argint 10-11 ani.
„A fost un start bun ceea ce demonstrează că am lucrat bine peste vară și că în continuare vom avea rezultate remarcabile”, a declarat Romeo Tanasă, președintele Clubului de Dans Sportiv Adamas Bacău.
Reamintim că, în prima parte a sezonului 2019 (din februarie până în iunie), sportivii de la Adamas Bacău au cucerit împreună în toate competițiile, naționale și internaționale, 172 de trofee și 324 de medalii dintre care 59 de aur, 53 de argint, 53 de bronz și 159 de finaliști.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu