vineri, 8 martie 2019

Dans Sportiv/ Un titlu de vicecampioni naționali, șase trofee și șase medalii pentru sportivii Adamas la Campionatul Național

Sala Sporturilor din Brașov a găzduit weekendul trecut ediția 2019 a Campionatului Național de Dans Sportiv pe secțiuni al României, eveniment la care au participat cei mai buni dansatori sportivi români ai momentului. La această competiție Bacăul a fost reprezentat de 10 sportivi legitimați la CSD Adamas Bacău. Lotul băcăuan a fost compus din perechile Marian Lungu-Bianca Condopol și Sabin Buzdugan-Rebeca Tomiță la categoria 10-11 ani, Alex Bertea-Carina Băisan la categoria 12-13 ani, Alex Chirica-Cristiana Chiper la categoria 19-35 ani și Florin Ștefănescu-Adriana Mitrea la Seniori II. La categoria Tineret (16-18 ani) Bacăul a fost reprezentat și de Mateo Ipate, tot de la Adamas, dar care a făcut pereche cu Sonia Stelea de la clubul Latino Angels din Dej. Cele mai bune rezultate ale dansatorilor sportivi băcăuani la acest concurs au fost cele ale perechii Sabin Buzdugan-Rebeca Tomiță care s-au clasat pe locul IV în finala secțiunii dansurilor latino-americane și s-au încununat cu titlul de vice-campioni naționali (locul II) la secțiunea dansurilor standard. Un loc IV a fost cucerit și de perechea Florin Ștefănescu-Adriana Mitrea care au evoluat în finala Seniorilor II. Campionatul Național de Dans al României reprezintă criteriul de calificare la „mondiale” și „europene”, perechile campioane și vice-campioane urmând să reprezinte România la aceste confruntări internaționale.
Sabin și Rebeca, vicecampionii naționali 2019 la categoria 10-11 ani Standard, alături de antrenorii Camelia și Romeo Tanasă

În perioada 9-10 martie, șapte perechi de dansatori sportivi de la Adamas vor reprezenta Bacăul la concursul internațional „Excelence Dance Cup” ce se va desfășura la Centrul Sportiv Apollo din București. La competiția din capitală și-au anunțat prezența peste 500 de sportivi din Germania, Ucraina, Ungaria, Republica Moldova și din România.

Dansatorii sportivi de la Adamas Bacău sunt pregătiți de antrenorii Camelia și Romeo Tanasă, Cristi Sava și Cătălina Țampău. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu