luni, 30 aprilie 2018

Dans Sportiv/ Adamas pe locul I la Bistrița și la Chișinău

În weekendul în care s-a sărbătorit Ziua Internațională a Dansului, sportivii de la CDS Adamas Bacău au fost angrenați în două competiții foarte importante. La Bistrița s-a disputat ediția 2018 a Cupei Floris în care dansatorii băcăuani au obținut următoarele rezultate:
-David Avîrvarii-Denisa Bercaru, locul I Cls E 14-15 ani;
-Teodor Avîrvarii-Cristina Munteanu, clasă E 16-35 ani, locul II la Standard și locul IV Latino;
-Victor Matei-Ilinca Margasoiu, locul V cls D 14-15 ani.
Celor 4 cupe și 8 medalii (2 aur, 2 argint și 4 de finaliști) se adaugă medaliile de locul I obținute de cele 11 componente ale formației Hoties Jalapenos a Avademiei de Dans Adamas Bacău, câștigătoare a concursului de formații la categoria lor la Cupa Floris.

În același timp, la Chișinău se desfășura o competiție cu altă „greutate”, WDSF Open Competition „Codreanca 2018”, competiție cu participare internațională la care s-au aliniat și două perechi de sportivi de la Adamas. La clasă E 6-11 ani s-a impus clar perechea noastră compusă din Alex Bertea și Carină Băisan care a reușit să întreacă alte 46 de perechi din Ucraina, Rusia și Republica Moldova. E evoluție considerabilă a avut și perechea Sabin Buzdugan-Rebeca Tomiță care a încheiat competiția de Open Basic 6-11 ani Standard pe locul VII.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu