miercuri, 29 noiembrie 2017

Lansare Discografică/ TUAN feat. Elianne – Ce Mi-ai facut!

Finalul de an aduce o piesă nouă, „Ce mi-ai facut!?”, semnată de producatorul și interpretul Tuan, alături de frumoasa Elianne.
Piesa celor doi ne prezintă sentimentul intens de dragoste continuă, traită alături de iubit/iubită, familie, ce ne fură sufletul fără ca el să știe.

Productia muzicala a piesei a fost realizata de Tuan Records, compusă de Tuan (Tudor Fornea) si Any1 (Andy Robert). “Ce mi-ai facut!?” se bucura de un videoclip regizat de de Claudiu Stan.

„Mesajul piesei se referă la sentimentul de ‘Dragoste ‘ în general care nu are legătură neapărat cu vreo “ea”,  poate sa fie și “dragoste” între doi prieteni sau de familie sau de orice, mă refer la sentiment în sine și practic eu vorbesc cu «Aceasta Persoana»,  «Dragoste»”, declară Tuan.

„Despre piesă pot spune că este una din piesele care a apărut la momentul potrivit, moment în care m-am regăsit în ce cântam. Pentru mine această piesă înseamnă exact paradoxul dintre cât de benefică e dragostea, dar și despre cât de mult rău iți poate face atunci când dispare. Nu mi-a fost deloc greu să o cânt, a fost cumva…dragoste la prima sesiune de studio”, a spus Elianne.

Despre Tuan

Compozitor si interpret, Tuan s-a nascut la 9 iunie 1995, la Bucuresti. Acesta este pasionat de muzica inca din copilarie studiaza pianul si  ia lectii de canto. Atras de o intreaga paleta de stiluri muzicale se regaseste cel mai bine in hip-hop. Dupa o perioada de creatie asidua si de colaborari cu artisti renumiti din industria muzicala, Tuan isi deschide propriul sau studio de inregistrari. In august 2016, impreuna cu prietenul si colaboratorul sau, Any1, pune bazele casei de productie: Tuan Records.
Stilul care il caracterizeaza se afla in zona motivationala, iar complexitatea mesajelor din versurile sale este punctata cu ajutorul unui umor aparte, al flow-ului sau special si al muzicalitatii melodiilor. Piese: “Bani degeaba”, “Antidot”, “Fosta greseala” (feat. Any1).

Despre Elianne
Fosta concurenta a show-ului tv Vocea Romaniei in echipa Loredanei, Elianne (Ana Maria Alexie), nascuta la Falticeni.

Muzica: Any1 (Niculae Robert Andrei), Tuan
Text: Tuan, Any1 (Niculae Robert Andrei)
Mix & Master: Any1 (Niculae Robert Andrei)
Productie video: Claudiu Stan (Vision Production)
Styling:Ana Gheorghe
Hairstyling:Roxana Cantemir

Make-up:Mary Loren


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu